Foglalás és árak

A házat csak egyben lehet foglalni és kivenni.

A ház ára nyári időszakban és kiemelt ünnepi hétvégéken (május-június-július-augusztus, Pünkösd, Húsvét, Halottak napja, hivatalos hosszú hétvégék): 210.000 Ft / éjszaka

Az összes többi időszakban: 180.000 Ft / éjszaka

Nyári időszakban és hosszú hétvégéken minimum 3 éjszakára, a többi időszakban minimum 2 éjszakára foglalható a szállás. Visszatérő vendégeinknek kedvezményt biztosítunk. A kedvezménnyel kapcsolatban kérd egyedi ajánlatunkat a foglalásban megjelölve!

Az ár nem tartalmazza az idegenforgalmi adót, ezt a végszámlában számítjuk fel, 350 Ft/fő/éj (18 év felett). Az ár tartalmazza a teljes ház használatát, beleértve az összes szobát és a közösségi helyiségeket, a medence és a jacuzzi használatát. A fürdőszobák törülközőkkel és  WC papírral felszereltek. A konyha teljesen felszerelt, napi használatra kész, ezen felül szűrt víz, szódagép, vízforraló és darálós kávéfőző is elérhető a frissítő állomáson.

A foglalás csak akkor tekinthető véglegesnek, ha a visszaigazolás megtörtént és a kiküldött előlegszámla alapján a szállás díjának 50%-a kifizetésre került. A fennmaradó 50%-ot legkésőbb az érkezést megelőző 7. napig kell kifizetni.

SZÉP kártyát elfogadunk.

Kövirigó Családi Birtok logo

Naptár

HKSCPSV
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Elérhető
Foglalt
Átállás

Június-Július-Augusztus és ünnepi hétvégékén csak 3 éjszaka foglalható minimum.

Többi hónapban csak 2 éjszaka foglalható minimum.

Lemondási feltételek

A foglalás lemondása legkésőbb az érkezés előtti 7. napig lehetséges. Ezt követően nem tudjuk a szállásdíjat visszatéríteni.

Ha valami miatt az előre lefoglalt időszak vége előtt hamarabb távozol a szállásról, vagy nem veszed át a szállást, sajnos nem áll módunkban a szállásdíjat csökkenteni, vagy visszatéríteni. Ebben az esetben csupán a kauciót tudjuk visszafizetni.

Bejelentkezés / kijelentkezés

A szállást az érkezés napján, 14:00 órától 17:00 óráig lehet elfoglalni. Az elutazás napján legkésőbb 12.00 óráig kell elhagyni a házat. A szabad kapacitás függvényében hosszabbítás térítés ellenében kérhető. 17 óra utáni érkezés esetén előzetes telefonos egyeztetés szükséges. Amennyiben az érkezés napján 20:00 óráig nem érkeztek meg, és egyúttal nem történik telefonos megkeresés részetekről a késéssel kapcsolatban, sajnos a szálláshelyet nem tudjuk fenntartani, és arra a lemondás feltételei lesznek irányadóak.

A szálláshely végleges elhagyásakor a kulcsot le kell adni részünkre. Az átadott kulcsok esetleges elvesztése esetén azt haladéktalanul jelezni kell felénk, és a zárcsere díját meg kell téríteni.

Az épületben tilos a dohányzás.

Háziállatokat az épületbe nem lehet behozni, de az udvaron szívesen látjuk őket.

A részletes Házirend itt olvasható.